Over werken in Zuidoost-Brabant

Ontdek je mogelijkheden!

Werken In Zuidoost-Brabant is hét arbeidsmarktplatform waar je alle actuele vacatures vindt van de aangesloten overheden. Door een registratie aan te maken op de website word je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures. Hiervoor stel je een e-mailservice in met je persoonlijke voorkeur voor het type baan waarnaar jij op zoek bent. Binnen je account kan je tevens een eigen ePortfolio opbouwen. Hiermee kan je vervolgens solliciteren of jezelf presenteren in de kandidatenbank. Je bepaalt zelf wanneer, met wie en welke informatie je wilt delen.

Speciaal voor medewerkers

Medewerkers van de aangesloten organisaties hebben via hun account inzicht in de interne arbeidsmarkt. Zij kunnen solliciteren op interne vacatures die worden gepubliceerd. Dit kunnen vacatures van de eigen organisatie zijn maar ook vacatures van andere organisaties die regionaal zijn uitgezet. Daarnaast biedt het platform een loopbaancentrum waar medewerkers (anoniem) online tests kunnen uitvoeren. Deze testresultaten kan je vervolgens toevoegen aan je ePortfolio.

Portaal voor tijdelijke personele inhuur

Via een apart segment op Werken In Zuidoost-Brabant worden opdrachten voor de tijdelijke inhuur van personeel uitgezet. Zowel zzp’ers als personele bemiddelaars kunnen zich gratis registreren op deze inhuurdesk. Via een e-mailservice blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe opdrachten waarop je vervolgens een bieding kunt doen. Voor meer informatie bezoek je de inhuurdesk.

Interesse in deelname?

Bent u als (semi-)publieke organisatie binnen de regio geïnteresseerd in deelname aan Werken In Zuidoost-Brabant? Neem dan contact op met Peter de Wit van The Solutions Factory.