Logo Gemeente Someren
Gemeente Someren

Someren Natuurlijk!

De gemeente Someren is bezig met een verandertraject. Hierbij is onze visie: “(samen) werken, gewoon doen” en onze ambitie: “interactiever en betrouwbaarder”. Ontwikkel jij met ons mee?

Wij zoeken nieuwe collega’s die persoonlijk leiderschap tonen, betrokken zijn en kansen zien zodat we samen het verschil kunnen maken.

De gemeente Someren
Gemeente Someren is een natuurlijke gemeente in Noord-Brabant en telt ruim 19.000 inwoners. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop. Wij zijn een uitgestrekte, geïndustrialiseerde, plattelandsgemeente, gelegen in de stedendriehoek Eindhoven - Helmond - Weert. Op het gebied van buitenrecreatie heeft Someren veel te bieden o.a. doordat we omringd zijn door prachtige natuurgebieden. Bovendien hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ook hebben wij een rijk verenigingsleven en als gemeente vinden wij het belangrijk dit te ondersteunen.

Hoe werken wij?
Binnen de gemeentelijke organisatie van Someren wordt resultaatgericht gewerkt door 135 medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door weinig hiërarchie, korte lijnen en een informele werksfeer. De diverse vraagstukken van de organisatie vragen een projectmatige opzet en integrale samenwerking. Als zelfstandige gemeente gaan we externe samenwerking aan waar  wenselijk of nodig. De bedrijfsvoering en informatievoorziening is zaakgericht en proces gestuurd. In het kader van optimale dienstverlening zetten we in op maximale digitalisering intern en extern. We streven naar brede en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Vitaliteit en het verder ontwikkelen van de lerende organisatie zijn speerpunten in ons personeelsbeleid.

Daarnaast zijn we onderdeel van de gemeenschappelijke regeling Peelgemeenten. Dit is een ambitieus samenwerkingsverband van de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Sinds 1 januari 2017 trekken wij samen op in de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdwet, Bijzondere bijstand, Minimaregelingen en Schulddienstverlening.

Samen met de gemeente Asten hebben we team UDAS opgericht. Dagelijks zet team UDAS zich met volle overgave in voor het beheer, onderhoud en de instandhouding van de openbare ruimte.

Wil je graag meer weten?
Kijk dan op www.someren.nl, bekijk ons filmpje hieronder of neem contact met ons op via team P&O. Tip, volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

 

Werken bij gemeente Someren

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres
Wilhelminaplein 1
5711 EK SOMEREN

telefoon0493 - 49 48 88
emailgemeente@someren.nl
websitewww.someren.nl