Logo Gemeente Someren
Gemeente Someren

Maak kennis met de gemeente Someren

Ben jij iemand die het werken bij een gemeente interessant en leuk vindt? Die de kans ziet en ook pakt om samen het verschil te maken voor de inwoners van de gemeente Someren. Lees dan snel verder…

Want wat is er mooier dan betekenisvol werk mogen doen voor de inwoners, organisaties en bedrijven van de gemeente Someren? Iedere dag werken we met elkaar aan onze dienstverlening zodat onze inwoners zich echt gehoord en geholpen voelen. Dat maakt het werken bij deze gemeente zo ontzettend leuk. Kijk hier wat Judith hierover vertelt.

Onze cultuur en manier van werken
We zijn geen grote gemeente en dat heeft voordelen. Je kent elkaar snel, de lijnen zijn kort en er is weinig hiërarchie. Je kunt daardoor snel schakelen voor je werk. En er is meer dan alleen werk. Dus vinden we het gezellig om samen dingen te ondernemen. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd waaraan je kunt deelnemen zoals een fietstocht, een bingo of een zomer BBQ. Juist de balans tussen resultaatgericht werken met plezier en daarnaast de tijd nemen voor elkaar, zorgt voor een informele en familiaire sfeer binnen onze gemeente. Kijk hier wat Jeroen hierover vertelt.

We werken met zo’n 135 collega’s dagelijks voor de inwoners van de gemeente Someren. De complexe vraagstukken die op ons afkomen vragen vaak om een projectmatige aanpak en integrale samenwerking buiten je team of domein om. En juist door die integraliteit leer je van elkaar en is het werk heel divers. Kijk hier wat Mees hierover vertelt.

We streven naar brede en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Vitaliteit en het verder ontwikkelen van de medewerkers binnen een lerende organisatie zijn speerpunten in ons personeelsbeleid.

Over de gemeente Someren
We zijn een gemeente in Noord-Brabant met ruim 20.000 inwoners. Naast de hoofdkern Someren bestaat de gemeente nog uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop. Wij zijn een uitgestrekte, geïndustrialiseerde, plattelandsgemeente, gelegen in de stedendriehoek Eindhoven - Helmond - Weert. Op het gebied van buitenrecreatie heeft Someren veel te bieden o.a. doordat we omringd zijn door prachtige natuurgebieden. Bovendien hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ook kent de gemeente een rijk verenigingsleven en als gemeente vinden wij het belangrijk dit te ondersteunen. In het kader van optimale dienstverlening zetten we in op maximale digitalisering, intern en extern. Kijk hier wat Renee hierover vertelt.

Nog nieuwsgieriger geworden naar ons?
Kijk de volledige film over het werken bij gemeente Someren. Of neem een kijkje op onze website: https://www.someren.nl/  Je kunt ons ook volgen op: Facebook, LinkedIn, Instagram en X.

Contact
Wil je iets vragen over het werken bij onze gemeente? Neem gerust per e-mail contact op met onze collega’s van HR.

Werken bij gemeente Someren

Nieuwste vacatures

Domeinmanager Samenleving

Domeinmanager Samenleving

Domeinmanager Ruimte

Domeinmanager Ruimte

Domeinmanager Bedrijfsvoering

Domeinmanager Bedrijfsvoering

Contactinformatie

Bezoekadres
Wilhelminaplein 1
5711 EK SOMEREN

telefoon0493 - 49 48 88
emailgemeente@someren.nl
websitewww.someren.nl