Logo MijnGemeenteDichtbij schaduw
MijnGemeenteDichtbij

Werken bij MijnGemeenteDichtbij

Midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud, tussen de drie grote steden Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, liggen de gemeente Boxtel en Sint-Michielsgestel. Sinds 1 januari 2015 werken beide gemeenten samen in een werkorganisatie MijnGemeenteDichtbij.

Boxtel en Sint-Michielsgestel zijn twee zelfstandige gemeenten met een eigen bestuur en een eigen beleid. Werken bij MijnGemeenteDichtbij betekent werken in een dynamische omgeving met aandacht voor zowel politiek en bestuur als voor inwoners en partners. Samen creëren wij kansen om inwoners en het bedrijfsleven nog beter te helpen. We denken van buiten naar binnen en volgen de agenda van de straat. Dat past bij een faciliterende overheid. Twee gemeenten dichtbij hun inwoners, dát maken wij mogelijk.

Voor de werkorganisatie MijnGemeenteDichtbij zijn ongeveer 400 medewerkers werkzaam. Een ‘platte’ organisatie met zelfsturende teams ingedeeld in vijf programma’s: dienstverlening, bedrijfsvoering, fysiek, sociaal en strategie, programma’s en projecten. De verantwoordelijkheden liggen zo veel mogelijk bij de teams en medewerkers en de programmamanagers bewaken de integraliteit binnen én tussen de programma’s. 

Boxtel
De gemeente Boxtel bestaat uit de drie kernen; Boxtel, Lennisheuvel en Liempde met ruim 30.000 inwoners. De gemeente Boxtel is verpakt in het groen van bossen, velden en landgoederen en in de kern heeft het een bruisend centrum met een gevarieerd winkelaanbod en tal van horecagelegenheden.

Sint-Michielsgestel
Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen en Gemonde vormen samen de gemeente Sint-Michielsgestel met ruim 28.000 inwoners. Het zijn stuk voor stuk dorpen waar ruimte, rust, gemoedelijkheid en een groen landschap sfeerbepalend zijn.

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Consulent gegevensbeheer

Medewerker gegevensbeheer

Beleidsadviseur sociaal domein

Contactinformatie

Bezoekadres
Markt 1
5281 AT BOXTEL

Postadres
Postbus 10000
5280 DA BOXTEL

telefoon0411 655 911
emailinfo@mijngemeentedichtbij.nl