Logo Gemeente Cranendonck
Gemeente Cranendonck

Gemeente Cranendonck

Cranendonck is een gemeente die continu in ontwikkeling is. Ambitieus, op zoek naar kansen en toekomstgericht. Dit betekent dat ook de organisatie hierop ingericht is. We maken samen plannen, stellen beleid op en werken samen met onze inwoners.
 
Wie zijn wij?
Een organisatie in ontwikkeling betekent ook: de medewerker in ontwikkeling. De informele, open en collegiale werksfeer maakt dat het fijn werken is bij de gemeente Cranendonck. Lef en vertrouwen zijn onze kernwaarden: we zoeken medewerkers die van gebaande paden durven af te wijken in het belang van het resultaat. Daarbij is vertrouwen in elkaar de basis. We gaan uit van de zelfstandigheid van medewerkers, die in autonome teams samenwerken en actief samenwerken met de inwoners, ondernemers en organisaties in Cranendonck.

Stage lopen en werkervaringsplaatsen
Op zoek naar een stageplaats of een werkervaringsplaats? Dien een verzoek in!

Zijn er geen vacatures maar heb je wel interesse in een functie bij gemeente Cranendonck? Stuur dan een open sollicitatie! Meer weten over werken bij gemeente Cranendonck, kijk eens op https://www.cranendonck.nl/werken-bij-de-gemeente-cranendonck

Werken bij de gemeente Cranendonck

Contactinformatie

Bezoekadres
Capucijnerplein 1
6021 CA BUDEL

Postadres
Postbus 2090
6020 AB BUDEL

telefoon14 0495
emailgemeente@cranendonck.nl
websitewww.cranendonck.nl