Logo Gemeente Cranendonck
Gemeente Cranendonck

Werken bij gemeente Cranendonck

Cranendonck is een ambitieuze gemeente met zes kernen, ruim 20.000 inwoners, een groot buitengebied, een groeiende economie, variërend van stevige (innovatieve) bedrijvigheid tot recreatie en toerisme. De gemeente heeft een grote, culturele geschiedenis.  
 
Het is fijn wonen in Cranendonck. De gemeente heeft een rijk verenigingsleven, levendige kernen en prima collectieve voorzieningen. Kenmerkend zijn haar vitale gemeenschappen: de mensen kennen elkaar, voelen zich betrokken en hechten waarde aan de kwaliteit van hun leefomgeving. Samen met onze vitale gemeenschappen blijven we bouwen aan Cranendonck! Door onder andere de aanwezigheid van een grootschalige opvanglocatie voor asielzoekers, de snelweg A2, haven, vliegveld en treinstation kent deze plattelandsgemeente vraagstukken die niet voor grootstedelijke uitdagingen onderdoen. De unieke ligging - in Zuidoost-Brabant, grenzend aan Limburg en België en onderdeel van de Brainport- en Keyportregio - zorgt ervoor dat er intensief, grensoverschrijdend en grenzeloos wordt samengewerkt.  

Informele en open organisatie 
De informele, open en collegiale werksfeer maakt het fijn werken bij gemeente Cranendonck. Er is ruimte voor autonomie en er zijn kansen te over voor medewerkers om hun talenten in te zetten. Samen zetten we de schouders onder de uitdagingen waar we voor staan en samen vormen we het unieke DNA van onze gemeente. Eén van die uitdagingen is de verdere ontwikkeling van onze organisatie. 

Stage lopen en werkervaringsplaatsen
Op zoek naar een stageplaats of een werkervaringsplaats? Dien een verzoek in!

Zijn er geen vacatures maar heb je wel interesse in een functie bij gemeente Cranendonck? Stuur dan een open sollicitatie! Meer weten over werken bij gemeente Cranendonck, kijk eens op https://www.cranendonck.nl/werken-bij-de-gemeente-cranendonck

Nieuwste vacatures

Juridisch medewerker handhaving

Juridisch medewerker handhaving

Kwaliteitsmedewerker sociaal domein

Kwaliteitsmedewerker sociaal domein

Contactinformatie

Bezoekadres
Capucijnerplein 1
6021 CA BUDEL

Postadres
Postbus 2090
6020 AB BUDEL

telefoon14 0495
emailgemeente@cranendonck.nl
websitewww.cranendonck.nl