Logo Peelgemeenten
Peelgemeenten

Werken bij de gemeenschappelijke regeling Peelgemeenten

Wie zijn wij?
De gemeenschappelijke regeling Peelgemeenten is het ambitieuze samenwerkingsverband van de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Sinds 1 januari 2017 trekken wij samen op in de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdwet, Bijzondere bijstand, Minimaregelingen en Schulddienstverlening. Onze jonge, dynamische organisatie telt circa 100 collega’s en kenmerkt zich door een platte structuur.

Onze missie en visie
Onze missie is het stimuleren van de zelfredzaamheid van onze inwoners. Ook ondersteunen wij hen wanneer hun zelfredzaamheid in het gedrang komt. In de visie van Peelgemeenten is het lokaal organiseren van de dienstverlening, dicht bij onze bewoners, sterk verankerd. Daarom is elk van onze consulenten werkzaam in één van de 5 lokale gebiedsteams. Als team werken zij actief samen met alle lokale organisaties die inwoners met zorgvragen en/of financiële problemen ondersteunen. Voor de backoffice-functies geldt Deurne als standplaats. 

Geïnteresseerd?
Wil jij je talent graag inzetten voor een organisatie die maatschappelijk relevant is? Bekijk dan onze vacatures! Je kunt ons ook volgen op LinkedIn. 

Peelgemeenten

Contactinformatie

Bezoekadres
Markt 1
5751 BE DEURNE

Postadres
Postbus 3
5750 AA DEURNE

telefoon088-5013300
emailinfo@peelgemeenten.nl
websitewww.werkenbijpeelgemeenten.nl