Logo Gemeente Veldhoven schaduw
Gemeente Veldhoven

Werken bij de gemeente Veldhoven

Gemeente Veldhoven is een dynamische, ambitieuze en klantvriendelijk ingestelde regiegemeente. Het is een levendige stadsrandgemeente die toch ook het dorpse karakter heeft weten te behouden. Veldhoven heeft ruim 44.000 inwoners.
 
Veldhoven in de Brainportregio
Veldhoven maakt deel uit van Brainport (één van de drie belangrijkste economische regio’s in Nederland). In de Brainportregio werken bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen samen met de overheid aan een gunstiger ondernemersklimaat. In deze regio bevindt zich een concentratie van top-technologische bedrijven, kennisindustrie en hoogwaardige maakindustrie.
 
Wie zijn wij?
Bij de gemeente Veldhoven werken wij met ongeveer 350 collega's. We zijn een netwerkorganisatie waar projectmatig en integraal denken en werken erg belangrijk is. Nieuwe plannen maken we graag gezamenlijk, of dat nu met collega’s is of met inwoners, ondernemers en organisaties.
 
Interesse in Veldhoven?
Kijk of er vacatures beschikbaar zijn. Zijn die er op dit moment niet? Maak dan wel alvast een ‘job alert’ aan. Je ontvangt dan meteen een berichtje als er een nieuwe vacature geplaatst is.
 
Wil je graag meer weten over de gemeente Veldhoven? Kijk op www.veldhoven.nl, of op onze Facebookpagina.

Nieuwste vacatures

Casusregisseur Specialistenteam

Casusregisseur Specialistenteam

Projectleider duurzame wijken

Projectleider duurzame wijken

Participatieadviseur duurzame wijken

Participatieadviseur duurzame wijken

Contactinformatie

Bezoekadres
Meiveld 1
5501 KA VELDHOVEN

Postadres
Postbus 10101
5500 GA VELDHOVEN

telefoon14 040
emailgemeente@veldhoven.nl
websitewww.veldhoven.nl