Logo Dienst Dommelvallei
Dienst Dommelvallei

Werken in een informele sfeer bij een jonge organisatie

Wil jij werken in een informele sfeer bij een jonge organisatie die gemeentelijke organisaties verbindt & versterkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij
De gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel werken sinds 2014 op verschillende onderdelen samen. De samenwerking is genoemd naar rivier de Dommel die de 3 gemeenten met elkaar verbindt. De gemeenten bedienen samen een gebied met bijna 80.000 inwoners. Wij verzorgen voor deze gemeenten bedrijfsvoerings- & dienstverleningstaken.

Wat doen wij?
Voor de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel verzorgen wij alle taken op het gebied van Financiën, Personeel en Organisatie en Informatievoorziening. Daarnaast verzorgen wij voor de gemeenten Nuenen en Son en Breugel de taakvelden Sociale Zaken en Dienstverlening. Dat doen we op een innoverende, flexibele en klant- en resultaatgerichte manier. Met als gevolg het verbeteren van de kwaliteit, het verminderen van de kwetsbaarheid en het besparen van kosten.

Interesse?
Wil jij flexibele werktijden? Werken in een informele sfeer waarbij persoonlijke ontwikkeling & vakmanschap hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij Dienst Dommelvallei aan het juiste adres. Bij ons werken ruim 175 personen. Een mix van jong & oud die op een fijne en ontspannen manier resultaatgericht samenwerken.

Contactinformatie

Bezoekadres
Dorpsstraat 210
5731 JL MIERLO

Postadres
Postbus 60
5730 AB MIERLO

telefoon(088) 163 10 00
emailinfo@dienstdommelvallei.nl
websitewww.dienstdommelvallei.nl