Logo Gemeente Geldrop-Mierlo schaduw
Gemeente Geldrop-Mierlo

Werken bij Gemeente Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo
Geldrop-Mierlo telt zo’n 40.000 inwoners, ligt in het stedelijk gebied van Zuidoost-Brabant en bestaat uit de kernen Geldrop en Mierlo. Geldrop is de grootste kern en heeft zich van textiel-industriegemeente ontwikkeld tot woongemeente met eigen werkgelegenheid. Door de gunstige ligging tussen, Eindhoven en Helmond, heeft Mierlo met een dorpser karakter, zich ontwikkeld tot woonforensengemeente. Samen zijn Geldrop en Mierlo verweven tot een mooie mix van dorp en stad, van natuur en voorzieningen!

Wie zijn wij?
Wij zijn ongeveer 230 collega’s, die het belangrijk vinden klant- en oplossingsgericht te werken en gedrevenheid te tonen. Samen met collega’s, inwoners en het bedrijfsleven werken aan een fijne woon-en leefomgeving, Van elkaar en Voor Elkaar. Binnen in onze organisatie werken we in een informele werksfeer met korte lijnen, vijf afdelingen: Maatschappelijke Ontwikkeling, Ondersteuning, Publiekszaken, Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) en Ruimte.

Huisvesting
We zijn gehuisvest in Geldrop aan de Hofstraat 4 in Geldrop, evenals het college van burgemeester en wethouders, de gemeentesecretaris en de Griffie. Op dit moment wordt het gemeentehuis verbouwd tot een duurzaam, toekomstgericht gebouw. Daarom zijn we nu tijdelijk gehuisvest op 2 locaties in Geldrop, in de Dwarsstraat en de Stationsstraat.

Spreekt Geldrop-Mierlo je aan?
Ben je op zoek naar een vacature of werkervaringsplaats of stageplek? Kijk op LinkedIn of neem contact met ons op. Wil je graag meer weten? Kijk op www.Geldrop-Mierlo.nl, bekijk het filmpje om een beeld te krijgen van Geldrop-Mierlo, of volg ons op Twitter of Facebook.

Strategische Visie gemeente Geldrop-Mierlo

Contactinformatie

Bezoekadres
Dwarsstraat 70
5666 BE GELDROP

Postadres
Postbus 10101
5660 GA GELDROP

telefoon(040) 289 38 93
emailgemeente@geldrop-mierlo.nl
websitewww.Geldrop-Mierlo.nl