Logo KempenPlus
KempenPlus

Werken bij KempenPlus

KempenPlus is het participatiebedrijf van de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening in de aangesloten gemeenten.

We helpen de inwoners van de Kempengemeenten, die daar ondersteuning bij nodig hebben, om terug aan het werk te gaan. Bij voorkeur bereiken we, o.a. met training en coaching, dat cliënten aan het werk gaan bij reguliere werkgevers. Lukt dat niet, dan kunnen ze net als onze medewerkers met Sw-indicatie aan de slag in een beschutte werkomgeving bij of via KempenPlus. Voor cliënten die (nog) niet kunnen werken, zoeken we een andere zinvolle tijdsbesteding zoals vrijwilligerswerk.

Inwoners die daar nood aan hebben, helpen we met een uitkering aan een (tijdelijke) inkomensvoorziening.

KempenPlus is gevestigd in Bladel en met 800 medewerkers één van de grootste werkgevers in de regio.

Ben jij geïnteresseerd in werken voor de KempenPlus? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures!  Wanneer je een ‘job alert’ aanmaakt, krijg je bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst. Is er op dit moment geen vacature die je aanspreekt, kijk dan ook eens op de website www.kempengemeenten.nl voor vacatures bij de Kempengemeenten en/of samenwerkende organisaties.

Contactinformatie

Bezoekadres
Raambrug 8
5531 AG BLADEL

Postadres
Postbus 10
5530 AA BLADEL

telefoon0497-33 12 00
emailinfo@kempenplus.com
websitewww.kempenplus.com/