Logo Samenwerking Kempengemeenten
Samenwerking Kempengemeenten

Werken bij Samenwerking Kempengemeenten

Werken bij de Samenwerking Kempengemeenten betekent dat je niet voor één maar voor vijf gemeenten werkt. De Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten (GRSK) zorgt voor de uitvoering van taken voor de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Oirschot op diverse terreinen. 

De organisatie bestaat uit vier afdelingen en een stafafdeling:

  • Maatschappelijke Dienstverlening
  • Vergunningen, Toezicht en Handhaving
  • Shared Service Center (hardware, software, gegevensbeheer)
  • Personeel & Organisatie

Sinds 2003 werken de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden intensief samen. Sinds 1 januari 2010 is de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten van kracht en is de GRSK een zelfstandig rechtspersoon geworden. Het doel hiervan is om op deze manier kwalitatief beter en efficiënter te werken: samen is immers beter dan alleen!

Ben jij geïnteresseerd in werken voor de Samenwerking Kempengemeenten? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures!  Wanneer je een ‘job alert’ aanmaakt, krijg je bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst. Is er op dit moment geen vacature die je aanspreekt, kijk dan ook eens op de website www.kempengemeenten.nl voor vacatures bij de Kempengemeenten en/of samenwerkende organisaties.

 

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres
Kerkplein 3
5541 KB REUSEL

Postadres
Postbus 11
5540 AA REUSEL

telefoon0497-650 640
emailinfo@kempengemeenten.nl
websitewww.kempengemeenten.nl/